Eat Skin Shock
18 lipiec 2014
Cellulit, rozstępy, blizny, mniejsze lub większe złogi tłuszczu są zmorą niejednej z nas. Jednak nowoczesne metody pielęgnacji ciała pozwalają pozbyć się lub w znacznym stopniu zredukować nasze drobne niedoskonałości.
Jak działa Eat Shin–Shock?
Eat Skin Shock to nowatorska terapia oparta na kombinacji fal akustycznych oraz elektrycznych, które poprzez odpowiednią głowice oddziałują na wyznaczone obszary tkanki, pobudzając ją do regeneracji oraz produkcji kolagenu. Zabieg daje natychmiastowy efekt ujędrnienia i odmłodzenia skóry. Jest wykorzystywany głownie w terapii antycellulitowej, a także do redukcji blizn oraz rozstępów. Przy wyższych parametrach głowicy pozwala również na bezinwazyjną likwidację komórek tłuszczowych. Poprawia metabolizm komórkowy i działa oczyszczająco na organizm, przy czym jest bezpieczny i bezbolesny. Efektem zabiegu jest zwiększenie elastyczności i napięcia skóry, lepszy jej koloryt, redukcja obrzęków oraz drenaż limfatyczny. Terapia stosowana jest na brzuch, pośladki, boki, uda oraz ramiona.

Eat Shin-Shock w praktyce
Sam zabieg nie wymaga szczególnego przygotowania ani okresu rekonwalescencji. Trwa maksymalnie do 30 minut i jest powtarzany co 2-4 dni. Seria to około 6 zabiegów, przy czym optymalne efekty widać już po 4 spotkaniach. Dobę po zabiegu wskazane jest przyjmowanie zwiększonej ilości płynów oraz ruch fizyczny: spacer lub jogging aby zaktywować działanie organizmu. Terapia nie ma skutków ubocznych, a daje długotrwałe działanie bez dodatkowych farmaceutyków czy nowych wymogów żywieniowych. Dodatkowo ma potwierdzone wysoce skuteczne efekty kliniczne. Ceny zabiegów są bardzo zróżnicowane w zależności od salonów . Kształtują się od 150 złotych za pojedynczy zabieg, do 1000 złotych i więcej za całą serie.

photo/whiteteamedspa.com


Poczucie zadowolenia i satysfakcji z własnego wyglądu jest wartością bezcenną, stąd warto czasem zainwestować w siebie i pozbyć się wszelkich dręczących nas kompleksów by w pełni cieszyć się życiem.

Sabina Słowińska
Ilość wyświetleń: 2957






Google+ Obserwuj w Google+